Waarom een zit sta bureau kopen

Een zit sta bureau kopen is een van de belangrijkste trends die in de loop der jaren is ontstaan. Maar waarom is dit zo? In dit artikel zullen we kort stilstaan bij een aantal redenen voor een zit sta bureau kopen. Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog additionele vragen hebben, dan is het aan te raden om naar een specialist te gaan op het gebied van zit sta bureaus. Hierdoor weet je zeker dat je de juiste informatie krijgt om succesvol te slagen in een zit sta bureau kopen.

Maar waarom is een zit sta bureau kopen nu zo interessant?

De gemiddelde werknemer zit ongeveer 8 uur per dag terwijl mensen met een zittend beroep (Uit onderzoek is gebleken dat dit 57% van de bevolking bedraagt) gemiddeld per dag zelfs 9 uur zitten. Het menselijk lichaam is echter niet gemaakt om continue te zitten en om een statische houding aan te houden. Het structureel langdurig zitten kan namelijk leiden tot statische belasting wat als oorzaak kan hebben rug, nek- en armklachten. Daarnaast stimuleert het continue zittend werken ook bepaalde complicaties in het lichaam. Hierbij valt te denken aan overgewicht, diabetes en een te hoge bloeddruk.

Ga voor een gevarieerde werkhouding

Een zit sta bureau kopen is zeker geen verkeerde gedachten als je gevarieerd wilt werken. Uit meerdere onderzoeken is namelijk gebleken dat een zit sta bureau leidt tot minder klachten in de rug, nek en armen. Heb jij hier dus last van? Dan kan een zit sta bureau kopen leiden tot minder klachten. Hierbij is het advies niet om continue te blijven staan. Een wisselwerking in het lichaam is namelijk erg goed voor het lichaam. Als vuistregel is het aan te raden om niet langer dan een uur achter elkaar en niet meer dan vier uur per werkdag staand te werken. Probeer dus een juiste balans te vinden in het staand werken.

Eenvoudig verstellen en uitbreiden van je bureau

Als we kijken naar een hot topic bij het werken achter een bureau is het hebben van een ergonomisch verantwoorde houding. Dit houdt in dat een bureau naar persoonlijke wensen versteld kan worden. Mocht een bedrijf hier een bijdrage aan leveren zul je merken dat over het algemeen elektrisch verstelbare bureaus zijn aangekocht. Een zit sta bureau kopen kan hierbij ook de perfecte oplossing zijn omdat het mogelijk is om het bureau per centimeter te verhogen of te verlagen zodat het bureau perfect bij de persoonlijke situatie past. Waar je dus vroeger altijd een bureau moest uitzoeken op de gok, is het tegenwoordig gebruikelijker om te kiezen voor een zo’n bureau die je zelf kunt instellen. Ben jij benieuwd hoe de prijs-kwaliteitverhouding is van de zogenoemde zit sta bureaus? Dan is het zeker aan te raden om contact op te nemen met een specialist zodat je dit in realiteit kunt ervaren. Een ding is zeker, het aanschaffen van een zo’n bureau zal als positief ervaren worden als het gaat om ergonomisch werken.

Wat doet een notaris?

Een notaris is een functionaris die bevoegd is om authentieke documenten op te maken. Dit wil zeggen dat in deze documenten bepaalde afspraken en gevolgen tussen verschillende partijen officieel vast leggen. Een notaris is een belangrijk beroep en word je dus niet zomaar. Een notaris wordt dan ook benoemd door de koning van Nederland en moet een officiële eed afleggen voordat hij zijn werk mag gaan doen. Met deze eed wordt gezworen dat het werk wat de notaris doet eerlijk, onpartijdig en vooral ook nauwkeurig wordt gedaan.

Wat doet een notaris?

Notarissen stellen akten op in allerlei verschillende rechtsgebieden. Je kan over het algemeen een goed onderscheid maken tussen drie soorten rechten:

 • Personen- en familierecht
 • Onroerend-goedrecht
 • Rechtspersonenrecht

Naast het opstellen (en ondertekenen) van deze akte houden notarissen zich ook veelal bezig met het verrichten van onderzoek. Tevens zorgen ze er ook voor dat alle akte bewaard blijven en dat er een kopie van te vinden is.

Notaris inschakelen

Wanneer je een notaris nodig hebt, kan je een notariskantoor inschakelen om je te helpen. De goedkoopste notaris kan je online vinden. Door de verschillende notariskantoren met elkaar te vergelijken kan je er eenvoudig en snel achter komen welk notariskantoor jou kan helpen voor de goedkoopste prijs.

Zelf notaris worden?

Notaris is een ingewikkeld beroep waarvoor je hard moet studeren. Zo moet je een bachelor- en masteropleiding notarieel recht te hebben afgerond aan een universiteit. Dit zijn voor vele mensen lastige studies. Wanneer je de studie hebt afgerond kan je solliciteren bij een van de notariskantoren in Nederland. De eerste paar jaar werk je nog als kandidaat-notaris en heb je nog geen tekenbevoegdheid. Later zal je doorgroeien binnen het notariskantoor.

Alarmsysteem Ajax

Wil je graag professioneel je woning beveiligen? Overweeg dan eens om te investeren in een alarmsysteem Ajax. Dit alarmsysteem zorgt ervoor dat je woning professioneel beveiligd wordt tegen inbrekers. Dit systeem wordt draadloos geïnstalleerd in je woning. Elke beweging wordt direct vastgelegd en doorgestuurd naar je eigen smartphone. Wist je dat het zelfs mogelijk is om het alarmsysteem aan een meldkamer te koppelen? Stel je voor dat er wordt ingebroken in je woning. Maar je bent zelf aan de andere kant van de wereld. Dan zorgt de professionele meldkamer van Ajax ervoor dat de inbreker gepakt gaat worden. Een alarmsysteem Ajax houdt je woning echt letterlijk op scherp en echt niemand komt meer zomaar je woning binnen. Sitcon.nl kan je eventuele helpen om je eigen alarmsysteem Ajax aan te schaffen. We laten je graag de verschillen zien tussen de pakketten en geven je een uitgebreid advies over de mogelijkheden.

Beveiligingscamera set houdt je woning op afstand in de gaten

Krijg je een melding dat er wordt ingebroken in je woning? Natuurlijk wil je dan weten of het geen vals alarm is. Misschien is het toevallig de buurvrouw die de plantjes water komt geven. Gelukkig is er een beveiligingscamera set aanwezig die je kan koppelen aan je alarmsysteem Ajax. Met een beveiligingscamera kan je woning op afstand in de gaten houden. Dit is ideaal als je een melding krijgt dat er mogelijk wordt ingebroken. Een beveiligingscamera set is volledig draadloos en kan eenvoudig geïnstalleerd worden. Informeer gerust naar de mogelijkheden bij Quso.nl voor je eigen alarmsysteem Ajax.

Risk management

Elke organisatie heeft zwakke plekken en helaas valt het meestal niet meer op als je al langer binnen een bedrijf werkt. Het kan nuttig zijn om eens goed te kijken naar de zwakke plekken binnen je bedrijf. Met Risk management gaan we kijken waar de zwakke punten binnen je organisatie liggen. We doen hierbij een uitvoerig onderzoek naar potentiële vormen van fraude en criminaliteit. Op welke vlakken loop je als ondernemer het risico om opgelicht te worden? Hierbij kijken we naar oplichting van klanten, maar ook binnen je eigen personeel. Helaas vinden er elke dag ook genoeg diefstallen plaats binnen je eigen personeel. Met Risk management spelen we open kaart en kijken we wat er eventueel beter kan. Daarbij ga je ook zelf beter je bedrijfscultuur begrijpen. Je krijgt zo een goed beeld van de gevaren binnen je organisatie, maar vooral ook welke aanpassingen je kan doorvoeren. Quso.nl helpt je graag bij een risk management onderzoek binnen je bedrijf.

Ontdek het risico om afgeluisterd te worden

Helaas staan veel bedrijven er absoluut niet bij stil dat ze mogelijk afgeluisterd worden. De aanwezigheid van afluisterapparatuur is de laatste jaren steeds groter geworden. Vooral doordat je als consument zelfs vrij eenvoudig aan afluisterapparatuur kan komen. Hierdoor kan vertrouwelijke informatie uitlekken. Wil je dit voorkomen? Laat dan afluisterapparatuur opsporen. Wij gaan kijken of je mogelijk afgeluisterd wordt en we halen de apparatuur voor je weg. Dankzij ons professionele onderzoek krijg je duidelijkheid van de aanwezigheid van afluisterapparatuur. Daarnaast voorkomen we graag dat je nog langer afgeluisterd gaat worden.

Zelf een BV oprichten: hoe doe ik dat?

Als ondernemer bent u natuurlijk gewend om zelf uw eigen zaken te regelen. Dat geldt niet alleen voor uw bedrijf, producten of diensten, maar kan ook op het gebied van rechtsvormen en bedrijfsvoering. Voor veel ZZP’ers is het werk op een bepaald moment te omvangrijk om alleen te doen. Er wordt personeel aangenomen, er wordt een bedrijfspand betrokken en ingezet op een goede marketing. Toch ontbreekt er nog iets. Juist. De rechtsvorm die past bij het bedrijf. In dit blog vertellen we meer over het oprichten van een BV en hoe u dit doet.

Een bezoek aan de notaris
Of u nu ZZP’er bent en uitbreidt of dat u direct voor de BV als rechtsvorm voor uw bedrijf kiest, iedere stap richting de BV begint bij de notaris. Deze legt namelijk officieel (bij akte) vast hoe uw bedrijf eruitziet en hoe de bedrijfsvoering verloopt. Ook de vestigingsplaats, de hoeveelheid aandelen en wie deze bezit staan de akte van de notaris vermeld. In principe is dit dus de basis van het bedrijf en u bent als ondernemer verplicht om deze stap te nemen als u een BV opricht. Vanzelfsprekend staat u al ingeschreven bij het Kamer van Koophandel-register.

Nadenken over de toekomst
In principe bent u, wanneer u de notaris heeft bezocht en aan al het papierwerk is voldaan, eigenaar van een BV. Maar dat betekent niet meteen dat u er bent. U moet namelijk ook actief nadenken over de toekomst. Bij een BV zijn namelijk bedrijf en persoon gescheiden. Indien u als eigenaar komt te overlijden moet er wel bepaald zijn wie de opvolging op zich neemt. Ook bent u als eigenaar ook vaak de directeur-grootaandeelhouder (DGA). Hiervoor gelden specifieke belastingregels. Dit uitzoeken of laten uitzoeken kan dus geen kwaad. Sterker nog: we raden het aan om uw rechten en plichten helder te krijgen.

Belangrijk: Het oprichten van BV kan als een grote stap worden ervaren. Een belangrijke voorwaarde is dan ook dat uw bedrijf voldoende winst en of omzet draait. Het waarborgen van uw stabiele omzet is een belangrijke voorwaarde als u een BV op wil richten.

Neem contact op met een professional
Zoals u leest is het oprichten van een BV dus niet iets wat u zomaar doet. Daarom raden wij het u aan om eens een afspraak te maken met een professionele adviseur. Dit kan een financieel, juridisch of fiscaal onderlegd iemand zijn. Ook de boekhouder of accountant kan vaak als prima sparringpartner dienen. Wilt u een BV oprichten? Zorg dan dat u dat doet met de juiste kennis van zaken. Alleen zo kunt u een weloverwogen beslissing maken!

Wat zijn de mogelijkheden voor een bestelautoverzekering?

We trappen een open deur in wanneer we zeggen dat er in bijzonder veel bedrijven gebruik wordt gemaakt van bestelauto’s. Dit zorgt ervoor dat ook de bestelautoverzekering een zeer populaire verzekering is. Het afsluiten van een dergelijke verzekering kan in de praktijk op meerdere manieren gebeuren. We maken bijvoorbeeld een onderscheid tussen een WA-verzekering en een beperkt of volledig casco bestelautoverzekering. Bent u benieuwd naar de precieze mogelijkheden waarover u beschikt bij een bestelautoverzekering zodat u met zekerheid de best mogelijke keuze kunt maken? In dat geval is het zeker de moeite waard om u even te verdiepen in de informatie zoals aangegeven hier op deze pagina!

            1.) De wettelijk verplichte WA-verzekering

De eerste mogelijkheid voor wat het afsluiten van een bestelautoverzekering betreft is de zogenaamde WA-verzekering. Voor deze verzekering geldt dat ze zoals de naam reeds laat vermoeden louter en alleen beschikt over een WA-dekking. Deze dekking zorgt in de praktijk enkel en alleen voor het dekken van de schade die u met uw bestelauto aanricht ten opzichte van derden. Op zich lijkt dit misschien een beetje beperkt te zijn en dat is het natuurlijk ook, maar in menig aantal gevallen is deze verzekering toch de beste keuze.

Bovenstaande is bijvoorbeeld het geval wanneer er eigenlijk slechts een beperkt aantal kilometers met de bestelauto wordt afgelegd. Daarnaast is het eveneens mogelijk dat de waarde van uw bestelauto door de jaren heen sterk is afgenomen. Meer kilometers op de motor en bijvoorbeeld een aanzienlijke ouderdom kunnen ervoor zorgen dat het financieel niet meer interessant is om te kiezen voor een uitgebreidere bestelautoverzekering. In deze gevallen is de WA-verzekering dan ook veruit de beste keuze.

            2.) De beperkt casco bestelautoverzekering

Het tweede type van bestelautoverzekering die kan worden afgesloten is de zogenaamde beperkt casco bestelautoverzekering. Het betreft hier een verzekering waarbij u kunt rekenen op enkele bijkomende dekkingen in vergelijking met de WA-verzekering. Het gaat hierbij concreet om de dekkingen zoals hieronder aangegeven:

 1. Dekking tegen diefstal, joyriding en / of vermissing;
 2. Een dekking tegen ruitschade of een sterretje in de voorruit;
 3. Een dekking bij schade als gevolg van brand of natuurrampen;

De beperkt casco bestelautoverzekering biedt u als verzekeringnemer dus uitgebreidere dekkingen dan bij de WA-verzekering het geval is. Daar staat tegenover dat ook de verzekeringspremie van dit type bestelautoverzekering hoger is gelegen.

            3.) De volledige casco bestelautoverzekering

De derde optie waarover u beschikt voor wat het afsluiten van een bestelautoverzekering betreft is meteen ook de meest uitgebreide. We hebben het hierbij dan ook uiteraard over de volledig casco bestelautoverzekering. Bij deze verzekering kunt u rekenen op alle dekkingen uit de voorgaande verzekeringen aangevuld met de eigen schade die kan ontstaan aan de bestelauto. Ook wanneer de aangebrachte schade het gevolg is van een fout van u als bestuurder zult u daarvoor dus kunnen rekenen op een bepaalde tegemoetkoming. Dat is bij de andere verzekeringen niet het geval.

ervoor kiezen om een volledige casco bestelautoverzekering af te sluiten zorgt ervoor dat u op de meest optimale wijze bent gedekt tegen schade. Dat is interessant, maar er is hier ook een niet onaanzienlijk prijskaartje aan verbonden. Het feit dat ook de eigen schade van u als bestuurder wordt gedekt zorgt er namelijk voor dat de verzekeraar een niet onaanzienlijk risico loopt en dat risico moet worden gedekt. Het spreekt dan ook voor zich dat een volledig casco bestelautoverzekering afsluiten slechts in een beperkt aantal situaties interessant is:

 1. Wanneer u beschikt over een dure, nieuwe bestelauto;
 2. Indien u dagelijks heel wat kilometers aflegt met uw bestelauto;
 3. Wanneer er bijvoorbeeld nog een lening of leasing geldt voor de bestelauto;

Voldoet uw situatie aan één van de bovenstaande geschetste omstandigheden? In dat geval zult u kunnen vaststellen dat de volledige casco bestelautoverzekering voor u ongetwijfeld de meest interessante keuze is. Ook al is er daar dus een stevig prijskaartje aan verbonden.

            Welke mogelijke extra dekkingen afsluiten?

De drie bovenstaande opties voor wat de bestelautoverzekering betreft geven u alvast een goed beeld van de verschillende soorten verzekeringen die ervoor een bestelauto kunnen worden afgesloten. Dit gezegd hebbende hebben we nog niet alles aangegeven. Het is namelijk zo dat ervoor een bestelautoverzekering ook nog andere dekkingen mogelijk zijn.

In eerste instantie kunt u ervoor kiezen om aan de bestelautoverzekering ook een zogenaamde bestuurdersverzekering toe te voegen. Zoals de naam reeds laat vermoeden zorgt dit type van verzekering ervoor dat bijvoorbeeld mogelijke medische letsels van de bestuurder kunnen worden gedekt. Dit is standaard niet inbegrepen in een bestelautoverzekering. Voor deze dekking dient er dan ook in de praktijk een extra verzekeringspremie te worden betaald.

Bovenstaand voorbeeld is niet het enige dat we kunnen aangeven. Het is namelijk zo dat u ook altijd moet overwegen of het niet interessant is om een bijstands dekking toe te voegen aan uw bestelautoverzekering. Menig aantal mensen doen dit niet waardoor ze bij een technisch probleem onderweg geconfronteerd worden met heel wat vervelende problemen waar ze vaak niet meteen een oplossing voor hebben. In het bijzonder voor bestelauto’s die voor bedrijven rijden wordt het dan ook sterk aangeraden om het afsluiten van een bijstandsverzekering voor onderweg te overwegen.

            Denk goed na over uw bestelautoverzekering!

De informatie op deze pagina heeft aangetoond dat de bestelautoverzekering op menig aantal verschillende manieren kan worden afgesloten. Voor bepaalde verzekeringnemers zal de WA-verzekering de meest interessante optie zijn terwijl anderen duidelijk nood zullen hebben aan de allrisk bestelautoverzekering. Welke van de verschillende mogelijkheden voor u nu echt het interessantst is, is iets waar u grondig over moet nadenken. Het afsluiten van de verkeerde bestelautoverzekering kan u niet alleen nodeloos veel geld kosten, daarnaast kan het u bij een bepaald schadegeval ook de nodige problemen opleveren. Goed nadenken en een berekening uitvoeren voor wat uw bestelautoverzekering betreft is dan ook altijd een absolute must.

Vergeet tot slot niet om uw bestelautoverzekering tijdig nog even kritisch te bekijken. Veel mensen sluiten een bestelautoverzekering af om er vervolgens vele jaren niet meer naar om te kijken. Dat kan natuurlijk, maar toch is het interessanter om ze tijdig even onder de loep te nemen. Een te oude bestelauto nog allrisk laten verzekeren is bijvoorbeeld nooit interessant.

Wat kan een boekhouder Zoetermeer voor u betekenen?

Als u eraan denkt om een boekhouder Zoetermeer in te schakelen voor uw bedrijf, dan zal u snel merken dat dit geen weggegooid geld is. U huurt iemand in die uw administratieve taken overneemt terwijl u met uw eigen werk bezig kunt gaan. Een boekhouder kan zowel werken voor particulieren als bedrijven en heeft in veel gevallen zeker toegevoegde waarde. En de boekhouder is allang niet meer iemand die alleen de boekhouding bijhoudt. Lees hier daarom verder over wat een boekhouder Zoetermeer voor u kan betekenen.

De belangrijkste werkzaamheden van een boekhouder Zoetermeer

Een boekhouder kan u met een verscheidenheid aan werkzaamheden helpen. Hier vindt u slechts een kort lijstje met wat deze specialist voor u kan doen.

 • Belastingaangifte invullen en indienen, zowel voor particulieren als voor bedrijven.
 • Financieel advies geven.
 • Financiële rapportages maken, zoals een jaarverslag, jaarrekening en de huidige financiële situatie.
 • Salarisadministratie bijhouden.
 • Crediteuren- en debiteurenbeheer uitvoeren.
 • Facturen opstellen en opsturen.

Heeft u een boekhouder nodig?

Het is natuurlijk de vraag of u een boekhouder Zoetermeer nodig heeft. In veel vooral professionele situaties kan deze persoon wel een uitkomst bieden. Misschien bent u een ZZP’er en heeft u het zelf te druk met uw werk gekregen om ook de boekhouding nog te kunnen doen. Het is ook mogelijk dat u particulier bent, maar u van uw financiële administratie niets meer snapt. Grote bedrijven hebben ook veel aan boekhouders, om bijvoorbeeld het debiteurenbeheer eindelijk een keer op orde te krijgen.

Met een boekhouder bespaart u geld

Indien een boekhouder Zoetermeer u goed kan helpen dan levert deze persoon niet alleen een goede administratie aan, maar ook een besparing. Door uw financiële situatie weer op orde te krijgen ziet u exact waar u geld kunt verdienen en waar geld ligt wat nog niet ontvangen is. Als u exact weet hoe u er u financieel voor staat, dan weet u ook beter welke beslissingen u moet maken. Uw lijst met debiteuren gaat naar beneden, uw belasting wordt perfect aangevraagd en er komt geld binnen wat u anders mogelijk was misgelopen. Daarom zal een boekhouder Zoetermeer u in vele gevallen geld opleveren in plaats van kosten.

Wat is een goede boekhouder?

Het is dus tijd om op zoek te gaan naar een goede boekhouder Zoetermeer. Allereerst plant u dan een aantal kennismakingsgesprekken in met verschillende boekhouders uit deze stad. U zal uitgebreid samen moeten werken met de boekhouder Zoetermeer, wat betekent dat een klik belangrijk is. U geeft uw financiën uit handen en dat doet u natuurlijk niet zomaar aan iedereen. Behalve dat is een goede boekhouder te herkennen aan de volgende competenties:

 • ●       U moet uw boekhouder kunnen vertrouwen. Deze moet integer zijn, eerlijk en eventueel erkend, want boekhouder is in Nederland nog steeds een vrij beroep.
 • Een goede boekhouder is bijzonder perfectionistisch en analytisch aangelegd. Deze verzorgt uw boekhouding tot in de puntjes en maakt geen fouten.
 • Het is ook niet onbelangrijk dat uw boekhouder Zoetermeer goed bereikbaar is. Als u dan vragen heeft, dan belt u uw boekhouder gemakkelijk even op om erover te praten.

Hinloopen Klene is een voorbeeld van een  goede boekhouder uit Zoetermeer. Met wel 25 jaar aan ervaring verzorgen zij uw boekhouding tot in de puntjes.

Beveiligingscamera

Een woning beveiligen betekent ook je woning op afstand in de gaten houden. De beste manier om dit te doen is met een beveiligingscamera. Een beveiligingscamera houdt een woning optimaal in de gaten. Vanuit elke invalshoek kan je zien wat er in en rond je woning gebeurt. Vrijwel niemand komt meer langer ongestoord in huis. Wil je graag je woning professioneel beveiligen? Dan kan je bij ons terecht voor een bewakingscamera. Wij hebben meerdere modellen beschikbaar en vrijwel alles is tegenwoordig draadloos. Via een wifi verbinding worden de beelden gedeeld en op een accu kan de camera vrij lang meegaan. Jouw woning is voortaan optimaal beveiligd en je hoeft er niet eens dikke kabels voor te trekken. We laten je uiteraard graag zien wat er allemaal mogelijk is met je eigen bewakingscamera.

Investeer in een veilige woning met een bewakingscamera

Wil je graag ook je woning uitrusten met een bewakingscamera? Wij helpen je graag bij de investering. We laten je zien wat er mogelijk is en leveren meerdere modellen tegen een scherpe prijs. Uiteraard kan je ze aansluiten op het wifi netwerk, zodat je echt overal ter wereld de beelden kan bekijken. Handig als je een melding van een inbraak krijgt en je wilt weten wat er mis is. Investeer vandaag nog in je eigen bewakingscamera en zorg ervoor dat je woning professioneel beveiligd wordt tegen inbrekers. Inbrekers krijgen dankzij een professioneel systeem geen kans meer om ongemerkt binnen te komen.   

Bedrijfsfraude

De bedrijfsrecherche wordt steeds vaker ingeschakeld bij een vermoeden van bedrijfsfraude. 2 op de 10 bedrijven krijgt te maken met bedrijfsfraude. Helaas is het vrijwel altijd het eigen personeel dat zich hier schuldig aan maakt. Ondanks dat het een groot probleem is doet de politie hier helemaal niets aan. Dit betekent dat je als ondernemer bedrijfsfraude zelf moet oplossen. De enige manier om dit te doen is door een rechercheur in te schakelen. Een bedrijfsrechercheur houdt zich bezig met zaken die de politie niet oppakt. Zoals fraude gepleegd door je eigen personeel. Wij controleren of je vermoedens kloppen en achterhalen wie er precies achter zit. Dankzij onze officiële bewijslast kunnen we kijken wie precies de fraudeur is. Samen zorgen we ervoor dat vrijwel niemand meer wegkomt met fraude. Dit is meteen een duidelijk signaal richting de rest van het personeel.

Huurfraude oplossen binnen je wooncomplex

Door het schreeuwende woningtekort in Nederland is huurfraude al jaren een probleem in ons land. Woningen worden onderverhuurt tegen veel te hoge prijzen. Hier merk jij als verhuurder helemaal niets van, maar je moet de bewoner wel huurbescherming geven. Een krom systeem en natuurlijk wil je huurfraude aanpakken en in de kiem smoren. 20% van de woningen die verhuurt wordt volgens sociale huur krijgt hiermee te maken. Wij helpen je graag om dit probleem aan te pakken. Met een professioneel onderzoek komen we met de bewijzen die je nodig hebt om huurfraude te bestrijden. Samen denken we na over een plan van aanpak en checken we of jouw vastgoed illegaal onderverhuurd wordt. Schakel ons vandaag nog in voor een onderzoek!