Een bureaulamp zwart: maak het studeren en het werken prettiger

Een bureaulamp zwart: maak het studeren en het werken prettiger

Ben jij op zoek naar een mooie bureaulamp zwart? Dan hebben wij in dit artikel een aantal handige tips voor jouw zoektocht. Een bureaulamp lijkt vaak minder belangrijk dan het in werkelijkheid is. Vooral wanneer jij op een normale werkdag veel papierwerk afhandelt of nog volop aan het studeren bent, helpt een goede bureaulamp je om beter te concentreren. Door het juiste licht te schijnen op jouw boeken of contracten, lees je met meer gemak over alle woorden heen en voorkom je dat jouw ogen lui worden. Uiteraard is het een grote plus als de bureaulamp in zwart er ook nog eens mooi uitziet. 

De voordelen van een bureaulamp in zwart

Er zijn verschillende redenen waarom je moet kiezen voor een bureaulamp voor op jouw bureau van Tonone. De bureaulamp zwart van dit merk staat bekend om zijn minimalistische uitstraling en duurzame materiaal. Er zijn verschillende soorten lampen te vinden. De een is voorzien van een standaard, zodat je deze op jouw bureau kan neerzetten, terwijl de ander voorzien is van een klem die je aan de rand van jouw bureau kan vastzetten.  De bureaulamp in het zwart met de klem is vooral handig voor mensen die een schapje boven hun bureau hebben hangen. Door de bureaulamp op deze schap de bevestigen neemt het geen extra plek in op jouw bureau en behoudt jij alle ruimte om te werken. De lampen zijn gemaakt van metaal met aluminium en zijn voorzien van een kwalitatieve zwarte coat. 

Een duurzame lamp

Ondanks dat je er niet per se bij stilstaat, heeft een bureaulamp veel te voortduren. De bureaulamp zwart staat aan tijdens lange studiedagen. Doordat je soms de richting van het licht wilt veranderen, raak je de lamp vaker aan om deze te verstellen. In tegenstelling tot andere lampen in huis, wordt er dus het meeste gespeeld met de bureaulamp in het zwart. Het is daarom belangrijk dat je kiest voor een bureaulamp van goede kwaliteit. Een lamp met een goede coating zorgt ervoor dat krassen, deuken en andere ongelukjes niet zichtbaar worden op de lamp. Ondanks dat je per ongeluk de schaar langs de lamp haalt, zal dit niet zichtbaar zijn op de zwarte laklaag. Door te investeren in een duurzame lamp, voorkom je dat je in enkele jaren de bureaulamp bij het grofvuil moet zetten en continue moet investeren in een nieuwe lamp.

De industriële look

De industriële look is in de laatste jaren steeds meer verwerkt in de keuken en in de woonkamer. Het is dus tijd dat deze stijl ook zijn opkomst maakt in jouw slaapkamer of werkkamer. Vooral studenten spenderen veel tijd door op hun slaapkamer. Dit is namelijk de plek waar ze zichzelf kunnen afzonderen, waar ze slapen, waar ze studeren en waar ze relaxen. Door een interieur te creëren waarin jij, of jouw kind, zichzelf thuis voelt, zal hij gemotiveerd werken aan zijn studie. Een bureaulamp zwart past perfect bij de industriële look en is dus een echte must voor iedere liefhebber.

Tip: deze lamp is natuurlijk ook heel goed te combineren met een zwarte hanglamp!

admin

Reacties zijn gesloten.